Sev5 Kızlar 14+6 haftalık hamileyim dört gündür kusuyorum ve bugün ishal olmuşum acile gitsem serum filan yapıyorlar mı
Nrmrv Sev5 ben böyle zamanlar da kadın doğuma gidiyorum onlar serum takıyor normal hastaneye hiç gitmedim gitsem de bakmazlar sanırım
sukran0046 Sev5 bizim burda gitsen fırçayı yer ağlayarak eve dönersin aynı şikayet yüzüne bende gittim dr demedigini koymadı ağlarayak eve dònmüştüm 😔
Sev5 sukran0046 ya ben Adana da oturuyorum int baktım cok kusmak rahme zararlı diye o yüzden kasildigi için bilemedim bende
KuzeyinAnnesi10 Sev5 bana istanbulda acilde yaptılar 2 3 defa serum hatta mide bulantısı kusma için yatış bile verdiler canım.
Sev5 KuzeyinAnnesi10 bende bir gidim mi bilemedim her acil bakıyor mu özele giderim büyük ihtimalle bilmiyorum
KuzeyinAnnesi10 Sev5 İstanbul Bağcılar çevresinde misiniz. Özel olarak hospitalis var uygun serum falan da hemen takıyor muayne ve serum 1200 tl falan tutuyor. Bağcılar devlet hastanesi de ilgili yatış da serum da takıyor durumunuza göre tabi