Mercimekannesi-2016 Merhaba kızlar hipofiz bezinde adenomu olup geçenler ve daha sonrasında gebelik elde edenler var mı ? Adenomunuz nasıl geçti neler yaptınız ?
Patito__ Mercimekannesi-2016 adenomum var gecmesini beklemek gerekmiyorki hamilelik icin tabiki amelytlik ise boyutu ozmn amelyt olduktan sonra kalmak lazim Benim prolaktinim surekli yukseldigi icin hamile kalana kdr ilac verdi kalinca hemen biraktim.
Dlr13 Mercimekannesi-2016 bende vardı dostınex kullanıyordum doktor en az 6 ay çocuk düşünme dedi. İlacı içerken 4. Ayda hamile olduğumu öğrendim bıraktım. Bu yüzden stres yapma canım engel değil değer düşükken hamile kalabilirsin. Doğumdan sonra yeniden baktıracağım kaç mm olmuş diye benim ki 2 mm di
Mercimekannesi-2016 Brcu01 canım şu an hala ilaç kullanıyorum doktor gebeliğe engel bir durum yok şu anlık dedi ve tüp bebeğe karar verdik yumurtalarım toplandı transfer gününü bekliyorum
Mercimekannesi-2016 Patito__ aynen yüksek boyutta olmadığı için şu an sıkıntı görmedi doktorum ama kullandığım ilaçlar hormonu yükselttiği için kendi ilacımın dozunu arttırdı
Patito__ Mercimekannesi-2016 bende yuksek kullaniordm birsy olmaz bnmkide cok zor degerler arasina girdi degerim yujsek deildi 50-75 arasiydi ama 8 ay sonra filan anca 20 ye dustu inayci yani benim hormonum. Allahin izniyle zamanla ilac baskilior insaallah ilerde kaybolur
Mercimekannesi-2016 Dlr13 hayırlısı canım benimki 2 sene önce belli oldu 4 mm di geçen sene 3 mm di şimdi daha yeni tüp bebek tedavisi oldum transferden önce mr çekilip baktırcağım inşallah küçülmüştür