Bervinnur Arkadaşlar daha önceden bulantı için zofer ilacını kullanan var mı benim midem çok bulanıyor doktorum prilam yazdı ama hiç bir faydası yok zofer ilacını duydum işe yaradığını söylediler geri dönüş bekliyorum anneler 🙏♥️
Dzb Bervinnur Zofer değil ama zofran diye bi ilaç kullandım, okadar işe yaradıki anlatamam dil üstüne koyuyordum eriyordu ağzımda, su bile içemeyen ben onunla hayata döndüm🤭Allah herkesin yardımcısı olsun
Busy Bervinnur bana da Prilam hiç etki etmedi doktor zofer yazdı çok bulanırsa içersin diye. Geçen çok kötüydüm içtim ama bu da etki etmedi :( hiçbir ilaç etki etmiyor Allahım nasıl bi bulantıysa
Vandb Bervinnur bende onzyd kullandım zofer Zofran onzyd aynıymış zaten 2 kutu bitirdim 20 tane içtim prilam hiç etki etmedi çünkü onunla biraz olsun birşeyler yiyip içebildim. Doktorum hiç sıkıntı değil dedi kçtü hissedersen iç dedi 2 kutuyu heba ettim 14 haftalığız
Vandb Bervinnur onzyd fiyatı 200lerde olması lazım 225ti sanırım 8 MG verdi doktorum Bana sabah akşam içilir demişti ama ben 2 günde bir aldım arada da geceleri prilam içiyorum
Bervinnur Dzb yok bu benim dediğim direkt yutuluyor yani günde sadece bi tane ve aç ya da tok farketmiypr ayrıca devlet de karşılamıyor 450 lira sadece 10 günlük olan ☹️
Dzb Bervinnur hemen hemen aynı ilaç benim aldığımıda devlet karşılamıyordu, hap yutamıyordum zaten midem bulanıyordu bende dil üstünde eriyeninden almıştım
Bebegim3444 Bervinnur prilam kullanıyordum ama etki etmeyince zofere geçtim. Sabah aksam İki kullanıyorum . Yanı prilam yanında muhteşem ilac. Evet arada yine bulantılarım oluyor ama genel olarak kesti. Kullandığını ilk gun etki etti mi inan hatırlamıyorum ama ikinci üçüncü gun etki etmeye başlamış olabilir