Canangokdmr Adetimden 4 gün geçti ve beta 78,6 cikti adetimden 2 gün geçtiğinde 23.30 çıkmıştı smdi 78,6 artış normal mi ?
ASE6154 Canangokdmr canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yüksek ihtimal yumurtlaman geç oldu ve o yüzden düşük betan ama gayet iyi yükselmiş 2 günde için rahat olsun ama doktora şimdi gitme kesenin görünmesi için 3000 olması gerekiyormuş betanın onu bekle
Canangokdmr Teşekkür ederim ins saglikli bi şekilde doğumum olur. ☺️ çok erken öğrendim hamileliğimi ve strese giriyorum keşke 1 aylikkken ogrenseydim😂
myangelson Canangokdmr olur Allah’ın izniyle merak etme adetine göre 4+4 çıkıyorsundur büyük ihtimalle doktora gidince belli olur zaten 1ayliksin yani şuan adetine göre 😅😅 ama geç döllenme falan oldu muhtemelen
Canangokdmr myangelson ilk hamileliğim o yüzden daha yeni yeni öğreniyorum anlıyorum boylle şeyleri ama ins hayırla sonuçlanir 78,6 düşük mü normal mi onuda bilmiyorum
myangelson Canangokdmr doktora gidince belli olur beta değeri kişiden kişiye değişen bir değer ama adet gecikmene göre biraz düşük degerle ogrendigin için muhtemelen geç döllenme olmuş olabilir ama bu kötü birşey değil sadece normal yumurtlaman gereken zamanda değil biraz daha ileri bir tarihte yumurtlamissin ve o zaman döllenmiş olabilir yani. Sen şimdi internetten son adet tarihine bakıp kaç haftalık olduğuna baksana