Hiilal0606 Kızlar gogus halkam aşırı büyüdü ve karardı doğumdan sonra geçer mi coğu kişi geçmez diyor korktum baya
Nurr_22_22 Hiilal0606 bende karalığı geçti ama büyüklüğü duruyor memeden kestikten sonra geçer heralde
Aseliimmm Hiilal0606 evet benimde büyümüş ve kararmıştı emzirmeyi bıraktım 2 yaşında kızım kararması geçti ama büyüklüğü bende geçmedi 🥲
Hiilal0606 Aseliimmm esmerlerde daha çok oluyormus sanırım ben kumralım ama hamilelikte vücudum aşırı karardı göbeğimdeki çizgi bile aşırı koyu inşallah hepsi geçer
aslanprenses_ Hiilal0606 benim de öyle oldu kocaman oldular kapkara oldular emzirdikçe normal haline dönecek.
Bircanm Hiilal0606 ilk hamileliğimde benimde olmuştu doğumdan bir süre sonra küçüldü emzirmeyi bıraktıktan sonrada normal eski haline döndü şimdi 2. ye hamileyim kararma buyume yok korkmayın yani 😊
Aseliimmm Hiilal0606 bende kumralım göbeğimde yok hamileyken sadece alt karında hafif çizgi şeklindeydi o geçti ama göğüs halkam bekarlığıma göre büyük😒
Ayazz-A Hiilal0606 aynısı oldu çirkinleşti resmen kiz kardeşim de doğum yaptı şuan onun normale döndü dönüyor canım eski haline
Hiilal0606 Ayazz-A çevremdekiler koyulugu geçiyor ama halkası kalıyor dedi benim resmen göğüslerimin yarısı halka oldu zaten büyüktü iyice büyüdü inşallah dediğiniz gibi benimkide düzelir