Melisamuhammed_2007 Haftama girdim ama hala cinsiyeti göremedik ve herkesin bı tahmini var ben hariç bugüne kadar o olur bu olur içime doguyo falan gibi bişey demedim olmadı da. Ama şimdiye kadar rüyalar gördüm ve herseferinde erkek olduğunu gördüm pek rüyalara inanmam bilinçaltında hep bunu düşündüğüm için o yüzden olduğunu düşünürüm ama yinede bı tabirine falan baktim anlamı kız bebek olacagini gösterdi o yüzden çok gördüğüm için nedense rüyalara inanmak geldi birden içimden 😂 aranızda benim gibi rüya görüp bebeğin cinsiyeti içine doğduğu gibi çıkan var mı ?
Kubra1720 Melisamuhammed_2007 hep kız gördüm karnımı hep kızım diye sevdim 😂detaylıca erkek olduğunu öğrendik hahahs
Edaemkl Melisamuhammed_2007 cinsiyet öğrenmeden bir gün önce rüyamda gördüm kız olduğunu ve kızım oldu 🙏❤️
Yagmurr1 Melisamuhammed_2007 rüyamda erkek olduğunu görmüştüm öyle de oldu doğuma az kaldı bekliyoruz❤️
SenanurMasal Melisamuhammed_2007 BENDE RÜYAMDA HEP ERKEK GÖRÜRDÜM.TAKİM TAKLAVAT 😂 AMA TERSİ ÇIKTI KIZIM OLDU 🥰
Melisamuhammed_2007 Sevgi1312 ayy gerçekten mi bende çok gördüm sağlıkla gelsinlerr inşallah🌸 cevremdekiler hep işte benimde böyle oldu kız oldu başka biri geliyo bende böyle olmuştum erkek oldu her kafadan bi ses cikiyo böyle olunca ben daha çok meraklanıyorum 😂🌸
Melisamuhammed_2007 Kubra1720 yaa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸 gerçekten rüyaların tersi cikiyomus sanırım 😂🥲
Kubra1720 Melisamuhammed_2007 takdiri ilahi ya gerçekten birde ilk gittiğim doktor kız demişti 😂daha çok moda girmiştik
asel_55_61 Bende hamileymişim bilmyodum tes yaptım erken gebelik pozitif ruyamda erkek bebek gordum öle yaptım🤣
Melisamuhammed_2007 Kubra1720 ay bundan da çok korkuyorum 🥲 öğrendikten sonra cinsiyet değişirse eğer bende çok moda girerim artık sonra üstüne bide hayal kırıklığı ay ay 🤦🏻♀️😅
Melisamuhammed_2007 Ulkuuuu bende öyle ya heralde benimde kızım olucak gibi hissediyorum 🌸 sağlıkla gelsinler insallah çok moda girmeyeyim ben yinede az kaldı yakın bı zaman da ogrenicez bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤍
Kubra1720 Melisamuhammed_2007 sağlıcakla dogsunlar bizde çok sevindik bir oğlum var kız deyince ama nasip en iyisi detayliyi bekleyin😂
Melisamuhammed_2007 Yagmurr1 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 rüyadan da umudumu kestim artık hayırlısı olsun yakında öğrenirim artık düşünmeyi bıraktım 🤦🏻♀️😅
Melisamuhammed_2007 Yok yok bu iş rüyalardan cikmicak anlaşılan 😅 en iyisi ben randevu gününü bekliyim ama şu merakıma da yenik düşüyorum çok merak ediyorum düşünmeden edemiyorum 🤦🏻♀️
Melisamuhammed_2007 Bizimki de çok inatçı çıktı ya 20 haftalık oldu hala göstermedi cinsiyeti meraklanmakta biraz hakkım var sanırım 😅🥲