-Annem Ege_mommyy_11 O haftada benimde olmuştu . Sabah bı uyandım dünyam dönüyordu sanki 🤦🏼♀️O haftaya kadar da hiç başıma böyle birşey gelmemişti , Gün içinde de ara ara devam etti birkaç gün böyle sürdü sonra geçti 🤷🏼♀️ Şuan 34. Haftamdayim 🌺
Ege_mommyy_11 -Annem ya demrk ki bu haftada bişi var zatrn 1 günde ağırlaştım neyr uğtadığımı şaşırdım bide bu baş dönmrsi brni brndrn aldı
Selencnbz -Annem ay ben de 17 . Hafta içindeyim bu ne böyle sabah kalktım başım nasıl dönüyor .şuanda da öyle :( ilkinde hiç böyle olmamıştı panik yaptım bakim dedim
Ege_mommyy_11 Halime2015 benim de notmalde düşüktür ama normalimdir hamileliğimden beri 12 11 büyük 9 a düşünce baş dönmesi oluo hormonlar zorluo yalnız sokağa çıkmaya korkar oldum
Halime2015 Ege_mommyy_11 benim normal 9 5 çıkıyor bende doguma kadar çıkmayacam galiba ayran falan da etki etmiyor
Ege_mommyy_11 Halime2015 tuz bandım dün hep öle toparladım kendimi azcık ama her an dönecek korkusu da kötü banyoya falan yalnız girmiorum evdeyken sizde çok dikkat edin 🫶🏻💙
Halime2015 Ege_mommyy_11 evet girmeyin bende evdekilere haber veriyorum duşa girerken ne olur ne olmaz tuzda bende ödem yapıyor 😟kafam karışık yani . Allah yardımcımız olsun saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi de bu günlerde geçer 💜
-Annem Selencnbz Dikkat et canım yalnizsan 🌼 Benim ilk gün ara ara dönmüştü birkaç gün devam etti sonra geçti kendiliğinden bende şaşırmıştım ilk haftalarda hiç yaşamadım çünkü 🤷🏼♀️