aminehumamoms Feyzabeyoglu bende anlamadım valla şekeri olanların böyle oluyomuş başta istememişti kilosu sürekli artınca yaptırmalısın dedi emin olmak için
Mavij aminehumamoms valla benimde önden gidiyor bebiş herkese soruyorum o yüzden kaç kilo filan diye şeker yükleme istemedi benden doktor salı 37+1di sata göre 3500 kiloydu ama ultrasonda 39 hafta ile uyumlu göründüü
Mavij aminehumamoms şimdilik normal doğum görünüyor bebiş baş geliş ama çok kilo alır doğuramam diye korkuyorum bugün sata göre 37+4 olduk
aminehumamoms Mavij normal istiyosanız kilosu nekadar düşük olursa okadar iyi tabide çok düşük olmasın zorlar çünkü 4kilo üstü inşallah istediğiniz olur ben sezeryan olucam kilosu benim için önemli değil hatta kilolu olsun isterim😁
Liv3652 aminehumamoms 27+3 de 1.300 gr di dün de şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr şekerim referansın bile altında çıktı ortalama zaten haftada 200 gr alması lazım normal bence
Mavij aminehumamoms sezeryansa problem olmaz evet 😃 valla 1 hafta içinde gelmezse bende özel hastaneye geçiş yapabilirim doğum için çünkü devletde kolay kolay sezeryan yapmıyorlarmış
aminehumamoms Mavij evet bende oyuzden özelde doğurucam normalde devlete gittim hep bu zamana kadar ama dayanamam diye sezeryan olucam 😁
Mavij aminehumamoms hayırlısı olsun hakkımızda hayırlısı ile kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 💙😃