Yavru-kus Kozlar merhaba bu benim 3. Gebeliğim ilk iki gebeliğimde de 5. Ayıma kadar istifa ve mide bulantısı çektim şimdi 6 haftalık bulantılarım başladı acaba bu da mı aynı cinsiyet yani mide bulantısı olan ve olmayan farklı cinsiyet mi oluyor
Yenibirannee Yavru-kus benim ablam 2 erkek dogurdu ilkinde hic bir bulanti agri cekmedi ikincide acillik oldu degisiyor her gebelikte yani cinsiyetle alakasi yok
annelik_4 Yavru-kus bence cinsiyetle alakası yok ablam oğlundan hiç rahatsız olmadı hamile bile olduğu anlaşılmıyordu ama diğer oglunda başını kaldiramadi yerden
Yavru-kus annelik_4 beence bünyeyle alakalı benim bünyem hamileliği zor kaldırıyor hem bulantılar hemde sürekli tansiyon düşüklüğü oluyor kafamı kaldıramıyorum yerden
kayra21 İlkte karnım büyüdü sadece bulantı değil başka hiç bişeyim yoktu 2. de 5 ay midem bulandı kokular mahvetti beni 36+5 hala ara ara midem kötü oluyor kokulardan tiksiniyorum. 2. kızım olacak inşallah 😃
annelik_4 Yavru-kus bende 6+4 oldum mide bulantısı yok sadece sık idrara çıkma arada bel ağrısı ve halsizlik var bunyeyle alakalı dediğin gibi