Sevval_- Kızlar selam. 38 haftalık hamileyim ve bebek kanala girmemiş, suyumuz da azalmaya başladı. Ne yapsam kanala girer tecrübesi olanlar var mı? Hayırlısıyla normal doğum olsun istiyorum ama hiç ağrım sızım yok🥲
aysenurmeydan Sevval_- bende 38 haftalık hamileyim ve son doktor kontrolümde bebeğimin doğum kanalına girip girmediğini sorduğumda bunun doğum için önemli bişey olmadığını söylemişti. Yani doğum kanalında olması doğumu başlatacak bir şey değilmiş
Ozge_29 Sevval_- Kanala inmeyen ve sancım asla kendiliğinden gelmeden he birde suyum sınırdayken suni sancı alarak üç normal doğum yaptım şaka değil yani üç doğumum da böyle oldu canını sıkma o bebek bir şekilde doğacak doğum şeklinin ne önemi var ki sağlıkla gelsin:)
Sinemfrkn Sevval_- bende 38. Haftadayım kanalda değil pilates yap yürüyüş yap aksak gebe yürüyüşü yap göğsüne masaj yap doğumu başlatır ben 39 a kadar bunları yapacağım düzenli inş normal olur
Sevval_- Vildannnnnnnnn suniden de tedirgin oluyorum açıkçası. Genelde kanala girmeyen bebeklerde ve açılma yoksa suni de işe yaramıyor diyorlar tedirgin oluyorum, suni çekip sonunda sezaryen olmak da zor, inşallah sancıların gelir de o şekilde olur doğumun
Vildannnnnnnnn Sevval_- amin insallah doktorum sezeryana biraz karşı bir deneyelim dedi bende o yüzden bisey diyemedim
Sevval_- aysenurmeydan evet öyledir belki ama benim suyun çok azalmış o yüzden doğum kanalına da girmemiş olması gerekçesi ile sezeryana yaklaşıyoruz şeklinde bir cümle kurdu doktorum
Sevval_- Ozge_29 yas maşallah evet çok haklısın, ben ameliyat fikrinden çok korkuyorum sanırım o biraz geriyor ama sağlıklı olsun da en önemlisi o tabiki 😊
Nese20 Sevval_- bol bol yürüyüş yapma imkanınız varsa yapın kendinizi yorun ev işleri vs. Yani benim doktorum öyle söylemişti
adatuna Bebek girmek istemedikten sonra napssnız girmiyor kendinizi strese sokmayın hiç :) kendi nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin
Ozge_29 aysenurmeydan Evet sıfır açılma ile yatışım oldu vajinadan bir fitil koyuyolar sonra damardan suni ile öyle doğum yaptım