aysenur30a Gulmasal italyaya gittim 10 günlük bi tatildi 🙈 sonrada istanbuldan Tekirdağ’a ordan çanakkaleye ordan izmire gittim 1 haftada öyle gezdim :)
jinmiran Gulmasal 6 aylıkken 5 saat İzmire gittim tatil yaptım yürüdüm yüzdüm tüm aktiviteleri yaptım bir sıkıntı olmadı. Doktorunuza danışmakta fayda var
Gamzecanpolat Gulmasal ilk haberi aldığımızda izne çıkacaktık 3 şehir gezdik ön koltuğu uzattım yastık aldım arkama uzandım hep mide bulantım olur diye prilam aldım yanıma
kayra21 8 haftalık hamileyken yanında kızım o zaman 15 aylık sürekli kucağımda Erzurum İstanbul uçakla İstanbul Yalova feribotla 9 saate geldim yanımda valizim bebek arabası 2 parça bebek bakım çantası felan bi sürü eşya yanımda yardımcı kimse yoktu
Xxxmelodi666 Gulmasal 3 aylıkken mardinden mersine 6 saat araba yolculuğu yaptım bol bol mola verdk sorun yaşamadım
Tecrubesizaile 15 haftalıkken 12 saat yol gittim 1 hafta içerisinde ve geri döndüm bütün heryeri gezdim ama önce doktoruma danıştım tabiki riskli bi gebeliğiniz varsa dikkat etmeniz gerekir
Buse_0 33 haftalıkken Antalyaya gittim 8saatlik yol çektim hiç bir şey olmadı. Ödem vs oluşmaması için ara ara mola vermekte fayda var
Bsrblr Gulmasal Konya’dan ıstanbula gttım gecen hafta gıdıs dönüş günlük 16 saat ama karnım asırı agrıdı doğuruyorum sandım 27 haftaydım bıde orda 20 bjn adım yürüdüm ölüyorum sandım☹️
Momydream 6 aylıkken karadeniz turu yaptım arabayla istanbuldan 😂😂 hiç zor olmadı aksine iyi oldu sürekli yürümüş oldumm
nniduaa Gulmasal ben ilk öğrendiğimde 3 4 haftalıktı 19 saatlik otobüs yolculuğu yaptım şimdi 20. haftamdayım yine uzun yolculuk yaptım dün indim çok şükür Bi qgrim falan da yok iyim
bdenerigokce Gulmasal 10. Hafta gibi 4.5 saatlik yol gitmiştim, doktorum molalarda ayağa kalk mümkünse 5 dk yürü demişti. Bi sorun yaşamadım
Merveee_1997 12 haftalıkken Trabzondan Balikesire gittim. Doktorum 2 saatte bir 20 dakika yürümemi söyledi bu sekilde 14 saatlik yolu 20 saate yakin gittik ama cok sukur bir sıkıntı yasamadim
busesen Gulmasal 9. Haftamda ramazan bayramında Bursa-Antalya / Antalya-Bursa gittim geldim hem de nasıl griptimmm. Haftamda Kurban Bayramında yine Bursa-Antalya / Antalya-Bursa gidip geldim. Yorucu oluyor ayaklar şişiyor. Sırtınıza koymaya yastık alın mümkünse arka koltukta ayaklarınızı uzatarak gidin. Bir de ara ara mola verip yürüyüp dolaşın.
pnarusluu Gulmasal ankara bodrum Ankara balıkesir Temmuzda ve Eylül’de gittim ikiside uzun yoldu ama birinde 14 haflıktım birinde 26 haftalıktım