Skb_krca Hamiş anneler selam 20 yaşındayım. 16 haftalık hamileyim. Göbeğim çıkmaya başladı çok tatlı 😊 Ama göbek deliğimin alt kısımlarında kıl çıkmaya başladı önceden yoktu. Ve Göbek deliğinden göğüslere doğru da tüylenme oldu. Almalı mıyım? Neyle almalıyım ???
mombarbie_ Skb_krca ben almıyorum canım hormonal birsey doğumdan sonra almak daha mantıklı bence alanda çoğalarak geri cikicak
Hayallergercekolsun06 Skb_krca ben dayanamadım aldım ya göbeğim çok kıllandı ve kıllar aşırı uzadı çok rahatsız oldum. Ufak bi traş makinesiyle traş ettim biliyorum tekrar uzayacak ama napim
mervemurat16 Skb_krca benim sadece göbeğimde kıllanma oldu almadım henüz dökülür dediler doğumdan sonra ama doğumdan önce almayı düşünüyorum ağda ile jilet belki kalınlaştırır diye düşündüm
Skb_krca Hayallergercekolsun06 Evet kafam karıştı ağda mı yoksa jilet falan mı diye. Ağda dipten alıyo jilet kısaltıyor ne yapsam bilemedim
Skb_krca Minikannesi00 Orası öyle zaten önce yoktu tüy gibi çıktı. Ama işte yağ ve krem kullanıyorum göbeğime sürünce sinir oluyorum alışmışım kılsız tene
Yenianneperci35 Skb_krca benim de aynı şekilde beyaz tenliyim. Baya bariz belli çok değil aslında ama. Ben korktum almam sanırım🙈
Skb_krca Yenianneperci35 Krem yağ önerdi doktorum masaj yap dedi. Yağı sürünce kıllar elime değiyor sinirleniyorum 😅😅 tüy ama ince sarı gibi ama yinede sinir bozuyor
Hayallergercekolsun06 Skb_krca ben ikisini de kullanmadım traş makinesiyle traş ettim kısaldılar en azından, köke dokunmadım. Ne bilim ya aşırı rahatsız etti, dayanabilen almasın tabi çok uzunları makasla kesin kalsın gerisi 😀
Sevgiongun Skb_krca benimde var maalesef hamilelikten önce lazere gidiyordum ama sonra gidemeyince baya belli şuan almıyorum şimdilik duruyor jiletlede çoğalır diye korktum ağdayıda göbeğime yapmak istemiyorum
Mevlude_Sahin Skb_krca Benimde göbeğimde hafif tüyler vardı almıyordum çok belli olmadığından ama gebelikten sonra hem daha belirgin hem daha çok çıktılar. Kollarım bacaklarımla beraber aldırıcam
AslanKadini Skb_krca ya benim de tüylerim normalde geç uzar hamilelikten beri alıyorum hemen çıkıyor 🤣🤣