arirangg aminehumamoms İçeceği hastane verdi. Sonuç için öğleden sonra doktoru aradım telefonla söyledi bana
aminehumamoms Opheliaxxx ben 2 hastane aradım bitanesi 300 dedi bitanesi 125ama arkadaşım kadın dopumun yanında çalışıyo onun indirimiyle 125 e yapıcaklar
Opheliaxxx aminehumamoms çok teşekkürler. Ya bir arkadaşım bana 5.000 tl yi buluyo özelde dedi de. Yanlış biliyor sanırım
Yazmelegi_ aminehumamoms eczaneden aldm doktorum söyledi şundan al diye bende gittim aldim ve ilk gidince açken kan alıyorlar sonra o içeceği 5 dk mı 10 dk da mı tam hatırlamıyorum içiyorsunuz içtikten 1 saat sonra kan veriyorsunuz o kanı verdikten 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz
ebrulina aminehumamoms bende özelde yaptırdım içeceği kendileri verdiler toplamda 430 gibi bi ücret ödedim sonuçlar da hemen çıkıyor önce açlık kanı aldılar sonra içeceği içip 1 saat sonra kan verdim sonrada 2 saat sonra
kulunkaysenur Bende özelde yaptırdım. Yaklaşık 500 600 tl civarı sanırım ben personel olduğumdan farklı ödüyorum. Hastane içeceği veriyor tadı aynı gazoz gibi. İlk açken alıyor. Sonra ikişer saatte bir alıyorlar 2 kez daha. Aynı gün sonuçlanıyor.
2_erkekannesi_ aminehumamoms ben dun yaptirdim içeceği kendileri veriyor sonucta 1 saat içinde çıkıyor 🌸