Babyy001 Ağrıdan ölecem sanki karın ağrısı bel ağrısı mide bulantısı felan beni mahvetti su içemiyorum karnım ağrıyor içerken bile midem bulanıyor bi arkadaşımla konuşurken söyledim gebelik testi yap hemen dedi ama belirti olabilir mi
Xxxmelodi666 Babyy001 olabilir ama salgında var 6 aylık gebeyim kusmaktan helak olup doktorluk oldum sonraki gün eşimle kızımdada başladı kötü bir hastalık geziyor
eliftoo Babyy001 dünden beri benimde etkili bir ağrım var kasıklarım, belim, sırtım, sağ bacağıma kadar vuran bir ağrı sabah kalktım test yaptım negatif çıktı normalde günüm geçene kadar yapmayacaktım ilk defa böyle bişey yaşıyorum 5 gün var adetime
Babyy001 oylesinebiri0 geçen hafta 1 hafta önce oldum 2 gün yoğun oldum normalde aşırı yoğun 4 gün sürerdi 2 gün yoğunluktan sonra 3 gün leke leke gelmeye devam etti 🤷🏻♀️
Babyy001 oylesinebiri0 Fatmanur1616 Xxxmelodi666 Kızlar test yaptım gölge gibi çok silik görüyorum acaba doğru mu görüyorum 🥹
Fatmanur1616 Olabilir canım benimde kasıklarım ağrımıştı belime de vuruyordu mide bulantım yoktu ama hamileymişim😄 adetin kaç gün gecikti?
Babyy001 Fatmanur1616 gecikmedi geçen hafta 1 hafta önce oldum aşağıya yazdım nolur ordan oku ağrıdan kıvranıyorum yazacak halim bile yok 🫠
Fatmanur1616 Eczaneden bi test al bence 2. Çizgi de silik bile çıksa sağlık ocağında test yaptırır kesin sonucu öğrenirsin
Babyy001 Fatmanur1616 eczaneyi aradım getiriyorlardı hep bugün yoğunuz dedi benimde gerçekten ağrım çok yürüyebilir miyim bilmiyorum olmazsa akşam acile gidiyim ama adet oldum diye ümidim yok
Fatmanur1616 Ay yeni gördüm kusura bakma bende çok az görüyorum bişey sanki bi kaç gün daha bekleyip kan ver istersen