damla68 3.trimester e girmiş bulunmaktayız doymak bilmeyen bi mide ve uyku istediği sizde durumlar neler ?
likesah damla68 29. Haftadayim ayni durumdayim. İlk trimesterda bile bu kadar uyku hali olmamisti. Sabahlari alarmi duymuyorum o kadar derin uyuyorum. Normalde en ufak tikirtiya uyanan biriyim aslinda. Midem de dipsiz bir kuyu sanki ne gondersem aliyor bu arada kilo da birikiyor tabii
kayra21 damla68 gece uyku yok hiç uyuyamıyorum gündüz kızımla 1-2 saat uyuyoruz çok iyi geliyor 😅 36+5
tgbadlgzr 29 haftadayız bizde, uykum yokken birden uykum geliyor 😂 bir de çalışıyor olduğum için sabah kalkmakta zorlanıyorum neyse ki 32 de izine çıkkcam az kaldı 😵💫
damla68 tgbadlgzr bende yüksek tansiyon var çok iş yapamıyorum tuzlu salçalı yağlı yemek yiyemiyorum 27.haftadayım ama 3.trimesteri girdiğimden beri bi anda uykum yokken uyku geliyor 😀
damla68 likesah BusraDeniz47 tgbadlgzr Geceleri dönüyorum wc kalkıyorum ama gündüz uyku hali oluyor demek normalmiş bi ben değilim 🫣 cidden son zaman kilo alınıyor dedikleri doğruymuş
BusraDeniz47 Uyku muyku yok bacım bı sağa bı sola dönmekten ve tabiki tuvalete kalkmaktan ginaa geldi
Burcu19031 Merhaba 28 haftaya giriş yaptık Allah’ın izniyle kızlar vajina bölgesi alt tarafta hafif ağrım var sızlama gibi idrar yollarımda sorun yok bir ağırlık bebiş büyümesinden mi acaba ilk olduğu için bilemiyorum 🤔
Sumshn 29+6 dan selam uyku belli saatlerde geliyor tam gözümü kapatcam taaak bi ses aaa bakıyorum oğlum müsade etmiyor 🤣 gece zaten bölük pörçük hayırlsı doğumdan sonra inşallah 🤣🤣