Filizismail Kızlar ilk defa hastaneye gittim ama kalp atışını dinleyemedim boyu da 1.6cm miş iyi mi sizce
Tazeannevebebegi Filizismail bnde 6 haftalıktım gittim duyamadım cAnım oluyo korkma 7. Haftam dolunca gidicem
Lee Filizismail Tazeannevebebegi o zaman bende 7 haftalığa yakın mı gideyim ? Canım bende 5+1 oldum uff hiç gitmedim daha büyümesini bekliyorum beklemek zormuş
Tazeannevebebegi Lee ben şuan 6+5 im haftaya pazartesi gidicem inşaallah mide bulantıların var mı 6. Haftada atmaya başlıyo kalp atışları
Ayserhnckn Ben 6+1 im bugün gittim doktora kalp atışlarını duymadım ama doktor gördü kalp atışlarını. Sanırım 8. Haftada duyuluyor daha önce okuduklarım o şekilde yazmışlardı.
Tazeannevebebegi Lee ben mahvoluyorum sabahları gün içinde de normal değilim aşırı derece baş ağrım var canımm
eypo Ben 6+4 üm kızlar bugün doktora gittik ultrasonda göremedik vajinal bakınca gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür 🙏🏻
Filizismail eypo ben vajinal baktırmadım bitek ultrason ile baktı ama küçük dedi göremeyiz dedi ben de 6+4 üm canım senin son adet tarihin ne ayrıca bebişin kaç cm
eypo 19 ekim ama geç döllenme olmuş canım o yüzden 6+4 geç döllenme olmasaydı 7+3 tüm şuan. Bebeğin boyu 0.71 cm
eypo Filizismail her bebeğin gelişimi farklı ben yorum yapamam ki canım doktorun negatif bişey söylemediyse zaten iyidir😊