Mothertea İlk gebeliğimde var mıydı bilmiyorum yeni doğanlarda olduğu gibi bebeğim karnımda bir an da irkiliyor karnım titriyor resmen gün de 2 kez oluyor yaşayan doktoruna soran var mı normal mi acaba
Feyzabeyoglu Mothertea bende ayni ikinci gebeliğim Titriyor gibi oluyo beni sarsiyor ama günde su kadar diye aralık veremem. Bazen oluyor
Gokcemom2023 Mothertea aynen 36+ dayım 32 den bu yana falan arada yapıyor doktora söyledim keyfi yerindr oynuyo pozisyon değiştiriyor dedi su iç öyle anlarda daha cok mutlu olur dedi🥲
Mothertea Feyzabeyoglu ben fark ettiğimden beri sayıyorum bugün 1 kez oldu dün 2 kez olmuştu doğduğunda yaptıkları sıçramaya benziyor normal mi bilmiyorum
Feyzabeyoglu Mothertea bende bilmiyorum valla Ama hareket ediyor etmesi iyi bisey Ya hic etmese😅 Öyle düşünüyorumm
D-tomrs Bendede oluyor doktoruma sorduğumda bebek makat geliş şeklinde duruyor yön değiştirirken olduğunu soyledi gün içinde çok fazla hareketli olduğu için
Mothertea D-tomrs aa benim de bebeğim makat geliş detaylıda öğrenmiştim hala da aynı yan dönüyor yine makat gelişe dönüyor
D-tomrs Mothertea en rahat olduğu pozisyonda duruyorlarmis 🤣🤣bizimkilerde böyle seviyor demekki sağlıkla gelsinler de nasıl rahat ediyorlarsa