Edaa3595 Hanımlar devlette ne kadar zaman da çıkıyor sonuç bilgisi olan var mı birde e nabıza düşüyor mu
Gamzeramo Edaa3595 ikili test sonucu e mabizda gorunuyo ama kan sonucu almaya gittiginde grafik seklinde veriyolar yani biz ne oldgnu goremiyoruz
Gamzekartall Edaa3595 erdmdml Ben devlette yaptırdım 1 aya çıkar dediler randevu mu almam gerekiyor e nabızda göremiyorum çünkü özel başka hastaneye gitsem doktor sistemden görebilir mi acaba tekrardan devlete gitmek istemiyorum bilgisi olan yazabilir mi
Ayseanneeee Busra41-46 erken çıkıyor öyle dediklerine bakmayın giderseniz doktor zaten söyler çıktığını.e nabizda da değerler normal yazıp yeşil tikli ise sorun yoktur.
Busra41-46 Edaa3595 evet ense kalınlığı normal dedi ağzını burnunu gösterdi tamamen oluşmuş şekilde ilk kez gördüm çok tuhaf bir duygu ☺️
Ayseanneeee Busra41-46 aynen inşallah detayları gözükmüyor ama zaten aksi olursa kırmızı uyarı veriyor e nabız. Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsn 😃
MrvAks Ben önümüzdeki hafta yaptıracağım özel hastanede 1515 tl dediler. Devlette günlerce bekleyeceğime her zaman olan şey değil sonuçta.