adatuna 241223 benim yumurtlama belirtisi öyle aman aman çok olmamıştı. Testte gördüğüm için biliyordum yumurtlama olduğunu
mombarbie_ 241223 7 gün sonra normalde hiç yaşamam şiddetli baş ağrısı olmustu ışığa bakamıyordum test yapmadan 1 gün önce ben 10.gun pozitif gördüm bu arada akşam çiğ köfte yiyip kusmustum midemi rahatsız etti sandım ama sabahına gebe olduğumu ogrendim
241223 adatuna hayır aslında sormak istediğim gebelik belirtileri ne zaman başlar 9 Ekim’de yumurtladim evet erken ama hiç bı belirti yok
241223 adatuna evet öyle ama belirtileri merak ettim aslında iki ay önce kürtaj oldum o zaman göğüsmde hassasiyet vardı şimdi hiç yok çok erken ama işte ne biliyim bıraz vesvese yaptım
241223 mombarbie_ öyle mi çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için o zmaan belirtiler için çok erken
mombarbie_ 241223 hiç belirtide vermeyebilir gebeligimi öğrendikten sonra bir kaç hafta belirtisiz geçirdim başından berri belirtisiz gecirenlerde oluyor en doğrusu 14.gun sabah ilk idrarla test yapmak varsada yoksada net belli oluyor