Slnaycn Kızlar ilk dogumumda vakum kullanıldı 2. Doğum için risk var mı veya yaşayan var mı ? 1 saate doktora gidiyorum da önden buradan bilgi alım🤓 ısrarla normal istemiyorum ama bir yandan sezaryen de korkutuyor kafam karışık 🤣
Aygy Slnaycn vakum kullanılmıyor artık üniversitedeyken derste görmüştük zararlı doğum yöntemlerinden biri sakın bi daha vakumla doğum yaptırtmayın nerde yaşıyorsunuz siz bu nasıl doktormus ben olsam aynı doktora da gitmezdim
Vga16 Slnaycn yeğenim de vakumla doğdu ama ikinci doğumda mutlaka doktora belirtin ilkinin vakumla olduğu dendi ama normal doğumun riski var mı bilmiyorum, yeğenim şuan gayet sağlıklı çok şükür ama iyi bilen birinin yapması lazım tabikii
Slnaycn Minigiim-vebenn52 ikinamadim canım doktor bastırdı karnimdan falan belki o yüzden normale uzağım şuan
Slnaycn Aygy 6 yıl önce olmuştu canım doğum anında farkedemiyorsun o açıdan. Çocuğum sağlıklı şükür ama şuan başka sehirdeyim.. o yüzden normal doğumu istemiyorum korktuğum icin
Slnaycn CemrePektas 5 dikisim var makat tarafında değil kötü bir doğum olmadı sadece ben ikinamadim bebek yukaro çıktığı için mecbur kalındı işte
Aygy Slnaycn normal olmuyorsa sezaryana geçiş yapıyorlar diye biliyorum bebeği kafasından çekmek nedir Allah korusun tehlikeli
Vga16 Aygy normal doğum sırasında bebekte solunum sıkıntısı kalp atış sorunu vs. olabiliyor o yüzden sezeryanın hazırlık aşaması olduğu için en son çare acil olarak vakum kullanılıyor maalesef 😒