Trldyg Kuzeyguney aynılarını yaşıyorum bende ikinci gebelik Gittim nst de sancılar düzensiz gönderildim
e_li_f Anneeeeeem bende 37 deyim inanılmaz ishal ve gaz sancım var bugün 5. gün karnımın içinden sesler geliyor
Vd10 Kuzuluanne 38+5im ama henüz bende hiç bir belirti yok, ilk gebeliğim şeyi çok merak ediyorum acaba hiç bir belirti olmadan olur olmadık yerde suyu gelen oldu mu 😂 düşünsenize otobüstesiniz suyunuz geliyor ay korkmuyor da değilim ya başıma gelirse 😑😂
miray_aden Vd10 12 saat falan sanci cektim ben gece 5 de oyle patladi suyum ama kendi kendine patlayan da var galiba okumustum bi kac kisiden bi anda hop diye suyu gelmisti birinin 😂
Kuzuluanne Cansuu55 hamileyim ama canım çektikçe içiyorum kolayı, açıkcası kendimi tutmadım hiç bir konuda sucuk salam sosiste tüketiyorum ama kolayı çok abarttım diğerleri normal derecede yiyorum 😁
Lavinya_21 Kuzuluanne benim ıshal vardı ve sancımın cıktıgı aksamın sabahında kıyafet dolabını boşaltıp silip düzeltmıstım herseyı aksama sancı oldu sabah ta dogurdum
Nazalex Kuzuluanne bu gün nst de düzensiz sancım çıktı. Belimde de ağrı var öğlenden beri. Doğum belirtisi mi ki?
miray_aden Kuzuluanne Ben ishal oldum bi de dogumumdan bi gun once dip kose temizlik yapmistim cok enerjiktim karnim baya asagi dusmustu rahat nefes aliyodum mide yanmalarim da gecmisti
Kuzuluanne miray_aden kafası yerleşmeye başlamış dedi doktor ama benim mide yanmslarım geçmedi karnımda düşmedi 😓
Kuzuluanne Aysetk uyku çok uykum var aksine tuvalete gidiyorum ama döndüğüm anda kafamı yastığa koyduğumu hatırlamıyorum hemen uyuyorum 😅
turkuaz_ Nurrrrrrr06 benimde öyle ya hatta rüyalarıma bile giriyor. Ev temiz mesela sadece bira dağınıklık var ama rüyamda misafir gelmiş her yer dağınıkmış gibi rüyalar görüyorum
Kuzuluanne turkuaz_ bu kadar takmayın kafanıza gerçekte misafir gelirse onun ayıbı beni çağır diyenlere ben hamileyim çağıramam diyorum beni görmek isteyen çağırsın misafşr mi ağırlıycam karnım burnumda 😁