Imom52 Kızlar 36. Haftadayım göğüs uçları ve kenarlarında acıma başladı ve emzirmede yara olcak gibi hissediyorum yarayı önlemek ve rahat emzirmek için şimdiden ne yapabilirim ? Gümüş göğüs kapakları cidden işe yarıyor mu ? Birde göğüs kremleri bebeğin anne kokusunu almasına engel oluyor meme reddine sebep oluyor diyolar doğru mu ?
mucizemizibekliyoruzz Imom52 2 hafta önce doğum yaptım. Göğüs ucu yarasından ağlaya ağlaya emziriyordum. Son çare gümüş göğüs kapakları aldım gerçekten çok işe yarıyor şu an rahatlıkla emziriyorum ve yaralar hemen iyileşti
mucizemizibekliyoruzz Imom52 doğuma 2 hafta kala başlayıp günde 1-2 saat kullanmalısınız. Doğum yaklaştıkça daha uzun süre kullanmalısınız. Şuan ben emzirme döneminde sürekli kullanıyorum emzirmeden sonra hemen takıyorum
Sultan42 Göğüs yarasının büyük bir nedeni doğru emzirmeyi bilmemektir doğru pozisyonu bulduğunuz taktirde bebeğinizin ağzına meme ucunu kenarını değilde kahverengi bölümü tam verdiğinizde bu sorunlardan kurtulursunuz rabbim şifa versin kolay gelsin