Zeybal34 Amin canım dertleşmek felan istersen bir sıkıntın olursa burda özel tartışma başlatıp yazabilirsin her zaman destek olurum hem sorun kendinde hemde zar zor olan cocugunada böylemi davranıyor şimdiden böyleyse hayatın çocuğun sorumluluğunu birlikte nasil kaldiricaksiniz otuttur karşına adam akıllı konuş bak birdaha çocuk sahibi olamayabiliriz ailen başım gözüm üstüne ama şuan müsait degilim çocuğumu kaybetme riskim var yatıp uyanmam ve hareket etmemem lazım ailen gelip bana bakacağına yemeğimi yapacağına sipariş verip eve geliyorlar ben ayakta duramam yatak ve tuvalet dışında bana ayağa kalkmak bile yasak cocuguna ve çocuğunu taşıyan kadına bumu saygın ailenle konuş sende kendine çeki düzen ver biz ikimiz ve bebeğimiz Bi aile olucaz bu yolculukta çocuğumuz doğduktan sonra da sorumluluklar ikimizin birlikte geciricez birdaha anne baba olamayabiliriz bebeğimizden ve ailemizden daha değerli birsey olamaz ya bize saygı duy arkamda yanında durduğunu göster destek ol ya da ben zorlu surecimi ailemle geciricem annemin yanında de gözlerini korkutmazsan bu erkek milletinin hep aynılar