caqlates moralimi bozmuyorum iyiyim şükür. İsyanda etmem asla. Tek üzüldüğüm şey neden olmadı. Herşey güzel ilerlerken neden o keseyi kan çevreledi.
Tutmasaydı üzülmezdi. Ama bebeğimin 6. Haftaya kadar gelip büyüyüp kalp atışını duyamamak üzdü beni.
O beni annesi olarak seçti ve ben onu ne olduysa yaşatamadım diye düşünüyorum.
Ama suç bende yatmadım. O bu geziyo ben neden gezmiyorum dedim. Ev temiz olsun mutfağı toplayayım süpüreyim dedim. Milleti dinledim. Şimdi noldu o gezen kişiler mutlu burda benim canım yanıyo.Ve kimsede arayıp sormuyo.
Terbiyesiz kadın (kaynanam) beni arayıp sormadı bile oğlunu aradı. Devlet hastanesi konusu açtı direkt. Tek derdi para ya para. Beni soran düşünen yokkk. Ben buna üzülüyorum 🥺 o kadar sinirliyim ki onun yüzünü görmek istemiyorum. Öyle bi ahımı aldı ki o da yaşar bişi inşallah özel hastaneye gitmek zorunda kalırda o zamanda ben para para diyecem ona. O kadın ölüyom dese artık umrumda değil. Bir bardak suyuma muhtaç olsun inşallah ama o zamanda ben ona bakmayacam.
Ya 3 aydır tedavi gördüm neredeyse. Histeroskobi oldum, yumurta toplama oldum,transfer oldum, hamile kaldım. 3 ayda 1 kere geldi oda geçen gün. Bu kadar şerefsiz bu kadar lanet bir insan olamaz. Ben böyle anne görmedim. Bu anne değil ya değilll.😭