Busra-2001 Geceden belli sol karnima giren agri sizce nedir kizlar 28+5 erkek bebegim hep cok hareketliydi hareketleri canimi acitirdi ama hic boyle olmazdim
sukriyecengl Busra-2001 Benimde 31+2 erkek bebek ve hamileliğin başından beri genellikle sol kasığım ağrır. Doktora sorduğumda başının orda olduğunu söylemişti.
1nsnr Busra-2001 ben de aynı sorunu yaşıyprum 28+3 doktora gideceğim birazdan ağrınız eğer regli gibi ama öyle vajinal ağrınız yoksa sizi rahatsız eden ağrı ise sebebini öğrenmeye gidecep
1nsnr Busra-2001 doktordan geldim şimdi uzman bir dr. Bana kasılmalarımın başladığını erken doğum olmaması adına da birkaç ilaç yazdı siz de bir görünün derim eğer diğer arkadaşların dediği gibi gaz probleminız yoksa
Busra-2001 sukriyecengl dokturma sordugumda bana da aynisi demisti kafasını dayiyo karnima yakin yere buda canımı acitiyo
Sarpp Doktorun bana sol tarafa vuran ağrı gaz ağrısı dedi 1 gün ağrıdan hiç uyumamıştim. Gerçektende öyle. Ayaklarınızı sıcak tutun
Busra-2001 Sarpp teşekkür ederim galiba ayaklarimi sicak tutmuyorum pek sevmem sıcağı ama dikkat edicem bundan sonra
Busra-2001 1nsnr kendi dokturmu aradim sanci hala devam ederse yarin gel dedi suan agrim yok ben galiba üsüttüm biraz ama teşekkür ederim