Kahverengi Demsi_83737 herşey ola bilir erken gebelik testlerim negatifti hatta yanılma payı vardır diğe bir kaç farklı marka yaptım hepsi negatif ama aynı gün kan verdim pozitif herhalde erken gebeliğim bile algılandığı bir beta değeri var
Demsi_83737 Kahverengi çarşamba gününe randevu aldım zaten. O zamana kadar sabredemezsem pazartesi kan veririm artık
anka01 Esra-135 Aycicegi_ benimde bat 25 pazartesi mi yapmalıyız testi erken mi olur acaba herhangi bir belirti var mı peki? Bende hiçbir belirti görünmüyor 🤦🏼♀️
Aycicegi_ anka01 Mide ağrısı, bulantısı yaşıyorum. Kendimi heveslendirmek de istemiyorum ama yarın sabah erken gebelik testi yapıcam sanırım. Sizde belirti var mı?
Aslanmommm Demsi_83737 ben sağlık ocağında aldırmıştım ama acilde de alırlar şüpheleniyoruz diyin eğer pazartesiyi beklemek istemiyorsanız
Demsi_83737 Aslanmommm cnm ben eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Şimdi acile gitsem niye gittin falan dicek yalan da söyleyemem. Adetimin geciktiğini de söylemedim sürpriz olsun diye çarşambaya kadar beklerim Napim 🤭🤭 hamile olayım da beklemek kalsın geriye
anka01 Aycicegi_ hayır maalesef 🤦🏼♀️ her ay bende kendime kuruntu yapıyordum saçma sapan bu ay dedim kendi kendime öyle birşey olsa bile ona yorumlamayacağım ondan mıdır nedir bilemedim hiçbirşey yok bu ay😀
Aycicegi_ anka01 Sabah test yaptım negatif çıktı hamile değilsem mide hassasiyeti yaşıyorum kesinlikle 😀
anka01 Aycicegi_ bugun bende sol kasık ağrısı ve göbegimin içi ağrıyor sanki yatınca daha cok hissediyorum birde belimin sol tarafı nolacsk acaba bu ay neyle karşılaşacağım 😀
Aycicegi_ anka01 İlk gebeliğimde birliktelikten 10 gün sonra silik çizgi görmüştüm ama bu sefer olmadı😃