nunusmom petekceee bana da herkes kız dedi 😂 başlarda kız olsun istiyordum ama şimdi erkek de fen olmaz yani onu da tadalım diyorum bilmiyorum ne istediğimi 😂 Rabbim hayıslı sağlıklı evlat olmalarını nasıl etsin inşallah 😇
nunusmom Esra_Omer_21 maşallah sağlıkla kavusun inşallah bnmde mart sonu nisan başı gibi bakalım ne zmn gelmek isterlerse artık. 😅 ilk sezaryen mi oldu sizin?
nunusmom Kbrnrmrt sağlıkla kavuşun inşallah maşallah size 😇biz gebelikten önce isim hazırladık aceleciyiz hem kız hem erkek ismimiz hazır 😂 hangisi olursa artık 😂 tabi arada kararsızlık da olmuyor değil bakalım nasip
nunusmom annee-adayiii oh maşallah maşallah ilk gebelikte karın çabuk belli olmuyor genelde sonraki gebelikşerde çabuk belli oluyır 😅 sağlıkla kavuşun inşallah 😇😇
nunusmom 3bebekannesiii aaaa 18 yaşında mı evlendin. Kız nasıl başa çıkıyorsun o kdr çocukla genç yaşta dirayetlisin demekki maşallah bn kafayı yerdim heralde o yaşlarda 3 çocuk 😂😂😂😂
3bebekannesiii nunusmom evet canım 18 yasında evlendım çocukları çok seven bır yapım var keza onlarla ugrasmayıda seviyorum herşey düzene gırınce çocuk bakma işi de zorlasmıyor aslında
nunusmom Emine_63270 a. Selam cnm. Teşekkür ederiz 💜❤ maşallah Rabbim evlatlarınla mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin mutluluklarını görmeyi nasip etsin her daim. Sağlıkla kavuşun inşallah 🤩💕
nunusmom 3bebekannesiii ay o düzene girene kadar neler çekiliyor 😂 bnde çocukları çok severim anaokulu öğretmeniyim 😇 ama işte okuldaki gibi olmuyor evdeki 😂😂😂😂
nunusmom meryem-3568 bizimde mart sonu nisan başı gibi 😂 bizde cinsiyeti beklemekteyiz perşembe kontrolümüz var bakalım inşallah bu sefer öğrenebiliriz. Sana tavsiyem kontrole giderken çikolata falan ye tatlı şeyler ye 😇😇😇
nunusmom gebeskaplumbaga ayyy canm bnmmm Allah yar ve yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah 😩 çok zor çok kusma kilo kaybıda baya olmuş sağlıkla kavuşun inşallah
26Mansura nunusmom 6 yillik evliyim,5 yasinda oglum var,25 yasindayim, bu bebem 12 haftalik, henuz cinsiyeti oyrenmedim.Gobisim cikmis baya,2 kilo almisim qaliba
Menisaa nunusmom 15 haftalık gebeyim 24 yaşındayım 3. Çocuğuma hamileyim 6 senedir evliyim bebeğin cinsiyetini öğrendim ama alışveriş için 5 hafta daha beklemek istiyorum bana kalsa aslında şimdi giderim ama malesef eşim acele etme diyor 😂
nunusmom Menisaa 😂😂 ay bnm eşimde acele etme diyor kızımızınkileri giysin diyor 🤦🏻♀️😅 neyse bi cinsşyeti belli olsunda 😂 alırız yine acelesi yok