yuksen01 Kzlar 7. Ayımdayım yeni başladım alisverişe temizlik banyo, çamaşır bakım olarak hangi marka iyi sizce
nunusmom yuksen01 banyo olarak biz kızımda Johnson baby bailamıştım fakat 40ında kontrole gittiğimizde doktor sordu ne kullandığımı ve johnsons baby dalin uni baby bunların çocuk cildşye uygun olmadığını ve tahriş ettiğini söyledi mustela kullanmaya baaşladık 3 aydan sonra öğrendik ki çocugum atopik dermamtit 😖 2 yaşımız bitti yeni hala çekiyoruz derdini size tavsiyem 3 kuruş fazla olsın iyi olsun mustela öneriyorum bn 😇
Kahverengi yuksen01 mustela sadece pişik kremini önermem bizde pişik yaptı onun dışında herşeyi çok iyi belli yaşa kadar onu kullanmakta fayda var çamaşır deterjanı uni baby kullandım bebek bezi en iyi prima ama pahalı olduğu için molfix veya baby turco ıslak mendilde çok dikkat etmedim indirmde hangi markayı yakalarsam onu aldım birde ilk aylar alt değiştirme bezi önerirm aniden işemeler ola biliyor yada totişi hava alsın diğe onun üstünde altı bezsiz hava aldıra bilirsiniz 😊
AsyaCngz55 yuksen01 bebek bakım seti olarak mustela aldım. Çamaşır deterjanı dalin aldım yumoş yumuşatıcı da geçen indirimdeydi aldım öyle bebek bezi olarak 1 numara 1 paket sleepy bionatural 2 numara 1 paket indirimdeydi prima aldım. Islak mendil bionatural sleepy aldım bir de temizleme pamuğu uygun olduğum zamanlarda pamuklarla temizlemeyi düşünüyorum
Sentines Bebiş çamaşırları için duru granüllü sabun, şampuan olarakta minoris, ecowell içeriği temiz olduğu için ben bunları tercih ettim☺️