Kızlar Merhabalar Burda herkes gibi ben de doğum hikayelerini okuyup acaba ben de normal doğum yapabilir miyim, sezeryan olsam çabuk toparlar mıyım diye düşünüyordum çok şükür dün cevabımı sağ salim aldım. Geçen hafta Perşembe günü doktor randevumda bebeğin 2.340 gram olduğunu söylemişti. Bir sıkıntısı var tahlil yapalım 3 hafta geri gelişimi dedi tahlil yaptı ve ben sonuçlarını göstermeye geldim dün yani 12 ekim perşembe günü. Tahlil sonuçlarında ve nst de herşey normal dedi yalnız ultrasonla bakınca bebeğin suyu çok az kalmış gelişimi 4 hafta geri kalmış 2500 gram olmul dedi bir de nazlı kızım kordonu boynuna dolamış. Öyle olunca da doktorumuz doğuma almamız lazım yarına tehlikeye girer su yönünden dedi. Normal doğum düşünüyordum dedim alttan muayene etti açıklığın hiç yok o yüzden suni sancı versem bebeğin kalbi sıkıntıya girebilir dedi. Eşyalarımızı almaya eve bile göndermedi düşünün. Hemen yatış yaptık ve 1 saat içinde ben ameliyathanedeydim. Ameliyata dair bişi hatırlamıyorum ama ameliyathaneden çıkmadan kendime geldim ve karnım çok sızlıyordu odaya çıktığımızda kızımı çoktan getirmişlerdi toplamda 1 buçuk saat sürdü. İlk ayağa kalkmak gerçekten çok zordu ama ben yapabildiysem herkes yapabilir çünkü benim canım çok tatlıdır. Şimdi ikimiz de iyiyiz rabbim tez zamanda sıkıntılı olan annelere sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Haftalık kontrollerinizi aksatmayın ben dün gitmesem sonuçlar farklı olabilirmiş. Okuyan herkese teşekkür ederim herkese hayırlı doğumlar 🤲