Kızlar sağ elimde sürekli devam eden bir uyuşma var parmak uçlarım o kadar çok iğneleniyor ki elimi kullanamaz hale geldim ve artk hiç geçmiyor napmalıyım normal mi bu ya da bi çözümü var mı ? Sağlık ocağında hemşireye sordm nörolojiye gidebilirsin ama ilaç vermez sana egzersiz önerir sadece dedi bilgisi olan başına gelen var mı lütfen beni aydınlatın yaa 😔

Hasreti benim iki elimde de oluyor uyuşukluk özellikle sabah kalkınca doktor magnezyum verdi bana geçti çok şükür

Hasreti ben epilepsi hastası olduğum için bende hep vardı o yüzden nöroloji ile birlikte kontrol ediyordu doktorum ama 20. Hafta sonuna geldikçe dahada arttı magnezyum verdi doktorum sinir sıkısması dedi 1 hafta içinde düzeldi

Hasreti canım bi yazıda okumuştum hamilelikte sinir sıkılması vs olabiliyormuş ama dayanilmicak gibiyse doktora kesinlikle gözük ben bekarken cok ağır bi iste çalışıyordum iki elimden de sinir sıkışmasından amelıyat oldum benim bile ara ara uyuşuyor ellerim daha once olmazdı

5 gün sonra

Boncukk123 bazen çok dayanılmaz oluyor özellikle parmak uçlarım bi yere değdiğinde bile sızlıyor ama bu hafta doktora gidicem bakalm ne diycek

Kızlar doktora gittim ve doktor bana tuz ,şeker, tatlı ve abur cuburu bırakırsan geçer dedi ,😅ama nasıl olacak bilmiyorum ben aşırı yiyen bi insanm tatsız tuzsuz şeyler yiyemem ki bi de bu aralar sürekli canm tatlı şeyler ve çikolata istiyor dolap abur cubur dolu nasıl bırakıcam 😄😅

Boyun fıtığı boyun düzleşmesin varmı sizde bende boyun fıtığı ve ileri derece boyun düzleşmesi var sağ elim çok uyuşuyordu bazen telefonu bile kavramken zorlanıyordum uzun süre fizik tedavi aldım kuru iğne tedavisi falan uygulandı fizik tedaviye başlamadan önce iki hafta iğne yaptırdım kas gevşetici omuzlarım taş gibi olmuştu fizik tedavi alırkende çok ilaç kullandım ondan sonra da kullandım ağır taşımak yasaklandı bana