karanmom Aysenurdesign vajina kenarına üstüne hafif ince gibi sancı nqsil anlatsam biraz vuruo gidip sonra gene hafif hafif dizinde böyle mi
Minikperi Aysenurdesign doğum belirtisi de olabilir idrar yolu enfeksiyonu da. Aksatmadan hem nst’ye girin hem de tahlil verin 🌸
Melonicka Aysenurdesign sancılar düzenli ve giderek artıyorsa doktorunuzla görüşün. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancı olabilir. Doğum başladığından şüpheleniyorsanız hiç vakit kaybetmeden hastaneye gidin ki bir NST yapsınlar içiniz rahat etsin
mirayandme Doğum yalın olduğu için rahim yumuşuyor yada açılıyor olabilir beraberinde sancınız var mı
Aysenurdesign Yok sancı değil belden felan vurmuyor böyle bi sızı gibi geliyor gidiyor vajina bölgesinde var sadece anlamadım
Melonicka Aysenurdesign sol tarafınıza yatarak dinlenin biraz, sıvı alımını artırın su için ve mutlaka doktorunuzla görüşün durumu anlatın
Esmanurkarakoc123 Aysenurdesign yok cnm sancı dgl o. Ben ilk cocugjmda da yaşadım. İkincide yaşıyorum. Rahim genisldgi için oluyor rahim batar acır ağrır. Mrk etme. Ama eğer kasiklarina ağrı girerse belin sağlı sollu agryp bide miden bulanır direk doktora gitt..
oyuncakperii Aysenurdesign ben de bugün 37+2deyim. Simdı dediğiniz olayı yaşadım bir bakayım dedim postunuzu gördüm. Ben de merak ediyorum doğum belirtisi mi diye ama başka hiç bir şey yok sadece bi anda acı batma giriyor sonra geçiyor.