Mavigozunannesi busemsrl00 33+e teyken 2100 gr 43 cm di erkek bebek Dr iyi dedi suan 35 teyim haftaya kontrol var bakalım sağlıklı olsun da doğunca da kilo alır 2. Oğlum 4 kilo doğdu çok rahattı buyutmesi valla koca bir bebekti ilk kızım 3100 gr doğdu minikti ama oda doğunca her ay 1 kilo aldı tospik oldu doğum kilosuna göre gelisiyolar sonuçta 4 kilo doğan bebek daha çabuk ele avuca geliyor 3 kilo doğan ona göre gelişiyor hepsinde aynı beslenedim tamamen yapısal bu 3.bebis kızıma çekmiş heralde 3 kilo doğar en fazla dedi dr
Betbet3434 busemsrl00 ah ah benim de aynı yani 34+1 2150 dedi dr 1 hafta kader geride dedi üzüldüm çok ama doktorumda kızdı 2 kiloyu aştı sık kontrol ederiz problem yok dedi ama ana yüreği işte
busemsrl00 aslanprenses_ bir önceki kontrolümde doktorum biraz az almış gelişim geriliği mi var diye takip edelim dedi bu hafta normal almış dedi minyon gidiyor sanırım ama çokta ayakta kalıp yemek yapamıyorum beslenemedim güzel sanırım🥹 zayıf olur diye korkuyorum
Tugbamf busemsrl00 olsun canim benim zayif olsun 🥰 benim oğlan 2.440gr doğdu 38+5 te. Gayet saglikliydi . Simdj kızım da abisinin izinde minyon 35 haftada benimkide 2360 devlete sorunca 2.100gr 😊 doktorum bana zayıf bebekler daha sağlıklı oluyor kilo olunca çocukta solunum sıkıntısı oluyor demişti. Oğlum şuan 6 yaşında hala minyon bebiş suratli ama çokta sağlıklı elhamdülillah. Hiiic üzülme sağlıklı olsun. Avokado ve yumurta ye eti ihmal etme soluna yat bol bol kan akımı olsun bebise 🥰
Elagl @busemsrl00 33+6da 2351gr di gayet iyi dedi doktorumuz ayin25inde 36 oluyoruz tekrar gidicez bakalimm
busemsrl00 Teşekkür ederim yorumlarınız için güzel tavsiyeleriniz icin %10’luk yanılma payı olabiliyormuş ortalama ultrasonda olsun. Umarım hepimizin bebişleri sağlıklı olur gerisi önemsiz ama kücük olursa ele avuca gelmez büyütmek zor olur dediler korkuttular
meltemdrn busemsrl00 bende bugun gttım 34+6 yım 2212 gr cıktı normale gore gerı dedı problem mı dedım hayır sen zaten mınyon tıplısın bebegın beslenmesınde skntı yok dedı yarın nts gırcem ona gore dogum ıcın gun verıcekler