Dilrubamm Kızlar hamilelikten gelen çok düşünme takıntı onunla birlikte gelen bulantı stres oluyor mu sizde de merak ediyorum acaba bende tek mi öyle geçecek mi
Dilrubamm naneliseker_ öyle durduk yere stres yapıyorum ortada bişey yokken kuruntu takıntı yapıyorum hamile olmadan da baya stresli olmuştum miğde me vuruyordu kusuyordum falan şimdi hamilelikte oluyor vücuduma vuruyor stres küçük şeyler takıp kendimi üzüyorum strese sokuyorum günler geçmiycek gibi oluyor bazen
naneliseker_ Dilrubamm hamileliğin tadını çıkarmak varken boş şeylere takılma canım. Esin ile aran iyiyse ona odaklan. Emin ol hayat kısa değmiyor
mervecanyildiz Canım tavsiye olarak kendini boş bırakmaman çok önemli. Sürekli telefon tv yapınca da oluyor. Kitap, yürüyüş arkadaş buluşmaları vs en iyisi. Özellikle manevi anlamda güçlenmeye çalış iyi gelecektir
Dilrubamm mervecanyildiz aynen öyle yapmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlar yada bir küçük sorun olunca yine oluyor yoksa ortamlarda yine iyi hissedebiliyorum artık eskiden ortamlarada odaklanamıyordum