Liyanazzzz 5 hafta 5 günlük hamileyim sol kasıkta ara ara ağrı var. Sol tarafta olunca kızmı oluyor sizce yoksa başlangıç olarak sol kaşıktan ağrı oluyor yani bunun cinsiyetle bir ilgisi yokmu
Asel53 Liyanazzzz alakalı mı bilmem kızım solumdaydı şimdi erkek olacak nasipse sağım da,, arkadaşım da hamile solunda erkek
AleynaResul Liyanazzzz sol sağ orta diye bişeyle alakası yok benim solda erkek ablamın sağ da erkek tutunduğu yere bağlı :)
Elaerol AleynaResul sol sağ derken neye göre sol sağ ben tekmelerini hep sol tarafımda hissediyorum yani bu durumda kafası sağda oluyor galiba cinsiyetimiz kız
Hasreti Elaerol bende de öyle ve genellikle karnımım sağ tarafı sola göre daha şişkin 😊 acaba kafası mı sağda
buketpoyraz Liyanazzzz benim solda ağrı vardı erkekti , bu gebeliğim sağda kız diye tahmin ediyorlar bakalım 😂
Eru Liyanazzzz hamile kalmamla alakali soldan kalirsan sol agriyo sagdan kalirsan sag agriyo biz 5 gebes olarak üç kisi soldan kaldı ücüde kız iki kisi sağdan kaldık ikimizinde erkek agrin cik oldugunda sırt ustu yat ayaklarinin altina yastık koy gercekten rahatlatıyo ve ayakların sıcak olsun
Sedakaya53 Liyanazzzz ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep sol taraftaydı hiç değişmedi ve suan erkek bekliyoruz sağlıkla inşallah alırız kucagımıza . Tabi kulaktan dolmada olabilir ama erkek sol kız sağ derler hep
Zeynepseyma Valla yok aol göğüs büyükse kız sağ büyükse erkek dergiler yok kasık bilmem ne her belitti kızı gösteriyordu oğlum olacak