bastet Mervemerii neeeeee nasıllll, e hani doğurmuyoduk🥹 hahaha şaka bi yana, inşallah bir avazda sağlıkla alırsın kucağına, dua edicem 🙏🏼
AsyaCngz55 Aysenurdesign sağlıkla kucağına al inşallah harika bir heyecan ayy ben hiç düşünemiyorum tarih belli olsa günleri nasıl geçiririm 😅
Buse-damyann 38 haftalık olduk ama hala bişey yok açılma var ama ne sancı ne bişey beklemekte kötü böyle 😩
Papatya_kokuyo5 Buse-damyann 39+2 de ne sancı ne açılmam vardı dün suni takılıp doğumu başlatmak istedi doktorum bugün evimize dönüyoruz bebeğimizle çok iyiyiz darısı bekleyen hamişlerin başına
Aysegulcet Dün 1 cm açılmam vardı doktorum eliyle 3 cm açıklık yaptı ama canımdan can gitti . Çatı muayenesinde hiç bişey yokmuş onu anladım en geç çarşamba günü gelmiş olur dedi bakalım beklemedeyiz 39+1 🙏
Kumsal2baby Aysenurdesign doğdu bebişim🥰 kucagımda şuan ❤️ rabbim hepinize saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
xbebegimx Seheryvz gecmis olsun kac haftalik dogum yaptiniz buara cok goruyorum solunum skntisindan yatan bebekleri genlde sezaryn:( bnde haftaya sezaryn olcm cok korkuyorum o yuzdn:(
Seheryvz xbebegimx 38+2 de doğum yaptım karnımda enfeksiyon kapmış o nedenle solunum sıkıntısı var dendi antibiyotik tedavisi başlandı
Tufan_aras Aysenurdesign doğurdum bende çok şükür zehirlendim dışarda yeşilim lahmacun sebebiyle bekletmedi doktorum çok kusunca beslenmem durdu