birgaripana_ Aysenurdesign yo valla hamileyiz daha 😁39+6 az önce nişanım geldi kim bilir ne zaman doğar
Mervemerii bastet aynı zamanda ve aynı durumdayız🥲iki haftadır izin vermiyorum haftaya artık kaçışın yok dedi doktor 🥲bir şekilde doğururuz içerde kalacak halleri yok🤣
bastet Mervemerii haftaya bana da aynı şeyi dedi mecbur bakcak😂😂 napcam bilmiyom valla cok korkuyorum ya😂 doğururuz inşallah
Merve1531 Aysenurdesign Ayy 37+1 oldum ve sabahtan beri geçmeyen gaz sancısı tarzında ağrım var kitliyo bazen ama doğum sancisimi bilmiyorum gaz gibi doktoruma yazdım sancin varsa muayene olmalısın haftan 37 doğum sancisiylada karistitiyo olabilirsin dedi yada ishal olacaksın dedi offf dönerken kalkarken sancı ama üstmisde gaz birikmiş gibi yaa
Merve1531 Aysenurdesign Yani evet toplanıyor arada ama gaz sancısı alt karın kasık sol bolge özellikle mahvetti beni yaa neden olur anlamadım bide kg su 2500 geriden geliyor oda beni etkiliyor sağlıklı olsun da o önemli değil sizinki kaç kg
Nazliicann3472 Bende 38 oldum belirti vs yok adını koyamadığım vücut ağrıları var sanki kış temizliği yapmışım gibi djdjd birde şu var ki 3 gündür enerji patlaması yaşıyorum ve işle güçle uğraşıyorum. Ağrılarımıda ona yorumluyorum djdjd
Nur_00 bengonca bende pazartesi canım çok heyecanlıyım stresliyim hergün kafam ağrıyor sanırım telaştan seninde oluyormu
bengonca Nur_00 yok canım bende şuan onlar uok. Muhtemelen pazartesi hastaneye geçince başlar. Şuan bende herşey yolunda. Sende biraz sakin kalmaya çalış kimler kimler doğuruyor biz mi yapamayacağız canımmmm 🤣🤣