Bu konuya gerçekten çok kafa yormuştum stres yaptıkça adetlerim daha düzensiz olmaya başlamıştı . Benim tavsiyem gerçekten stres yapmamanız , yada size bu konuları açıp moralinizi içten içe bozan insanlarla aranıza mesafe koymanız . Kafanızı meşgul edecek size iyi gelecek şeyler yapmanız . Eşinizle eğlenceli vakit geçirip daha çok mutluluğa odaklanmak benim stresi yenmekte ve sürekli bu konuları düşünmememde bana yararı olmuştu . Başlangıç için bunlar okeyse şimdi tarife geliyoruz 😀😀😀 tabikide öncelik doktora gitmeniz ve kontrol olmanız . Fakat bu süreçte bu da beni stres yaptığı için ben doktora gitmedim kafamda bu konuyu rafa kaldırmaya çalıştım . İkincisi eğer kullanmak isterseniz ,ki genelde bebek düşünmeden 3 ay önce kullanmak gerektiği söyleniyor , folik asit kullanmanız . Qfolin tavsiye ederim yumurta kalitesi arttırıyor . Benim yaptığıma gelecek olursak adetim bittiği günden sonra 2 günde 1 ikiliye girdik . Bunu kesinlikle aksatmadık çünkü adet düzensizliği yaşadığım için son aylarda yumurtlamam hangi güne denk gelecek bilmiyorum , ayrıca önerilen de bu , ovulasyon testini de beni daha çok beklenti yada strese sokmaması adına tercih etmedim , dümdüz bir gün yaptık bir gün boş . Bu şekilde devam ettik . Tüm açıklığıyla yazıyorum . Eşiniz boşalmadan önce sırt üstü pozisyonda olmak , belin altına yastık koymak ve boşaldıktan sonra hemen içinizden çıkmaması bence önemli 10 dk durmaya çalışın , sonrasında da hemen kalkmayın . Ben yarım saat daha yattım ayaklarımı kaldırdım belimin altında yine yastık vardı o şekilde dinlendim sonrasında da normal şekilde yattım uyudum 😀 sabah kalkınca duş aldım . Bu şekilde devam ettik ve şu an çok şükür hamileyim . İlk defa bu kadar düzenli şekilde yaptığımız bir ay oldu ve onda da hamile kaldım 🤭 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 en doğru zamanda olacağına inanıyorum . Kendinizi rahatlatın gerisi gelecektir emin olun .