Aylinovic Kızlar karnınızda çatlak oldu mu, oldu ise kaçıncı hafta başladı. Bazıları diyor ki hamilelikte hiç çatlağı olmayanlar doğumdan sonra ortaya çıkabiliyormuş çatlaklar doğru mudur?
MehmedinZeynebi Aylinovic ilk gebelikte 30 dan sonra başladı ikinciye hamileyim yeni catlaklarim olmadı 34+5 günlüğüz
Aylinovic busraoz0811 ben 32+3 henüz çatlama olmadı ama kayınvalidem gebeyken çatlama olmasa bile doğumu yaptıktan sonra çatlaklar ortaya çıkabilir dedi mantığını anlayamadım
Deniz90- Aylinovic cok dogru soylemiş.eger cok kilo alıp bir anda dogumdan sonra verirseniz gobekte olabiliyor ozellikle.bir arkadasım 39. Haftada dogum yaptı 24 kg aldı ve normal dogurdu.dogururken karnıma cok bastırdılar ve acı cektim demişti.sonrasında catladı 2-3 gun sonra görmüş. bastırdıkları için oldu herhalde demişti.rahim kontolu için doktora gittiğinde bir anda kilo kaybı oldugu için olabilir demiş doktoru.
KIME Aylinovic henüz karnım catlamadı ama popom basenim catladı :( popo çatlayacağını hiç düşünmemiştik basene de krem sürdüğüm halde catladı 36.haftadayım 20li haftalarda popom catladı 30 gibi basen