gokcesgoktas Artık nefes almakta yürümekte yatıp kalkmakta çok zorlanıyorum her yerim ayrı ağrıyor belim sırtım safram Allah’ın gücüne gitmesin doğsun diye yalvarır oldum Rabbime 🥲🥹
ikicicek gokcesgoktas al benden de o kadar 35+2 yiz nefes almak bile lüks benim için bunların hepsine el birde mantarla uğraşıyorum
Yyemus gokcesgoktas 35+3 her geçen gün kendimi kaldırmak daha zor geliyor🙄 bel, sırt ağrısı, aşşırı mide yanması vs vs Allah yardımcımız olsun valla🙂🤲
gunesinannesi_ gokcesgoktas 34+1 gece uyurken sağıma soluma dönemiyorum bacaklarım ağrıyor artık bi sağa bi sola yatmaktan🥺
Mhr34 gokcesgoktas bugün tam 35 haftalık oldu. Karnım sürekli sert, nefes almak çok zorlaştı. Midem aşırı derecede yanıyor🙄 Hamileliğimin en zor kısımlarını bu aralar yaşıyorum resmen. Allah hepimize güç kuvvet versin, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤲🏻❤️
Nuraaa gokcesgoktas 32+4 de selamlar Aynı sızlerın halındeyık yatamadım bı turlu saga dönülmüyor sol dönülmüyor kalbım bogazımda atıyor gobı nefessız kalıyorm Allahım son haftaları da rahatlıkla gecırmeyı nası etsın yoruldum
258496 gokcesgoktas bel kasık ağrıları mide yanması geceleri sağıma soluma yatarken sankı bacaklarım çürümüş gibi acıyo kız bebekler gerçekten bele vuruyormuş ılk gebelıgım erkektı çok bunları yaşamamıştım
Caterpillar 35+3 ne desem bilemedim mide yanması zirvede beni en çok o zorluyor dk başı asit fışkırıyor. Karnım sürekli sertleşiyor toplanıyor bel ağrım var birde kaburgalarım çok acıyor ve batıyor, nefes darlığı kollarda uyuşma derken bunlara da şükür 🤧