gamzosgamzos Evrem990 ben iki dogumumdada götürdüm hem kettle hem Nescafe ikiside spinal anestezi ile sezaryendı sık sık çikolata ve nescafe tükettim anesteziye bağlı baş ağrısı yaşamadım
neanladinyurdagull Evrem990 ben götüreceğim kahve makinesi suda ısıtabiliyorum onda sonuçta normal doğum yapacağım ama kantine yığınla para ödemek istemem aburcuburda koyacağım yanıma
Sm135 Ben götürmedim zaten kafeterya da satılıyor 🫠 ama gece Açık oluyor mu bilmiyorum tabi siz yine de götürün
Evrem990 Sm135 evet ama kafeterya giriş katta doğumhane ve odaları 4.katta.asansör bekleki gelsin.buz yani bana gelene kadar🤣hiç sevmem.bi yandanda hastane verir belki diyorum bilemedim
Aslanmommm Ben götürmüştüm 1 2 kez içmiştim ama eve gelince farkettim kahve bebişimi uyutmuyor kahve içtiğiö gün uyutamıyoruz 🤧
Evrem990 busraayksll Gamzecanpolat Bende bilmiyordum merak ediyirdum cok ogrendim 😀kendinize getiriyormuş kızlar ozellikle sezeryan sonrasi kendinizi toplamaniza yardimci oluyormuş
Sm135 Evrem990 benim kaldığım hastane belli saatlerde veriyordu mesela refakatçilere çay be kahve ama işi şansa bırakmayayım derseniz götürün bence yanınızda
Aysee07 Ben koyacam hastane çantama ilk kızımda süte geçer diye icmemistim narkozu vucudumdan atamadım baş ağrısı çok çektim
gamzosgamzos busraayksll ayy ben 3 u bir arada tercih etmiştim çünkü normalde kahve türleri ile aram iyi değildir bir tek onu icebilmistim hangisini seviyorsanız tercih edebilirsiniz 😊🌸
Aysensrkan busraayksll görümcem sezeryandan çıktıktan sonra doktor özellikle sade nescafe alın diye belirtmişti bide kayısı meyve suyu ben gidip almıştım aklımda kalmış
bdenerigokce Evrem990 ben hastanemdeki ebeye sordum nescafe değil filtre kahve getirin dedi. Sıcak su sorunumuz yok dedi ketıla gerek yok yani benim hastanemde
neanladinyurdagull bdenerigokce nasıl gerek yok size onlarmi veriyor ucretsiz olarak yemeğinizi hastane öğün yemeği dışında