Melos066 Devlette ulturason görüntüsü almayan varmı ben alamiyorum ve hatıra olarak saklayamiyorum bu olay neden kalktı sebebi ne bilen varmı veya Ankara’da yaşayıp devlet hastanesinden ulturason kağıdı alan varmı varsa hangi hastane valla bıktım bu olaydan
Cansukapan Melos066 veriyolar canım salı günü gittim daha verdiler ikili test için gitmiştim benim gittiğim hastane veriyor yani en azından
Deryalina- Melos066 Ankara’da değilim ama olduğum şehirde de vermiyorlar ilk başlarda veriyorlardı şimdi yok zaten verdikleri de çocuk demeye bin şahit görüntü
busraayksll Melos066 canım bende Ankara’dayim Yenimahalle develte gidiyorum kağıt bende almıyorum bayadir zaten aletler çok eski verdikleri kağıtta kara delik mi bebek mi belli değil isterseniz uygun fiyatlı poliklinij onereyim oraya gidip hem daha net görün hem de kağıt alin
Aysee07 Benim başıma da iki defa geldi neymiş kağıt yokmuş zaten devlette adam akıllı bir karesinide alamadım ara sıra özele gidip bebişim renkli ultrasonu aliyorum
rabisskocc Melos066 ben Ankara da da olsun bartında da olsun istediğim her an veriliyor sağolsun doktorlarım o konuda birşey söylemediler ilk deda sizde görüyorum böyle birşeyi
neanladinyurdagull Melos066 bulunduğum ilçede muane oldum ultrason kağıt verilmiyor ama en yakin şehirdeki devlet hastanesine gidiyorum muaneye orada veriyorlar hastaneden hastaneye değişiyor yani