kardeleng Ozge1212 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Ama bu hamilelik,doğum işini hiç planlamamak lazımmış gerçekten ben hep kendimi vajinale hazırladım şartladım makat geliş yüzünden sezaryen görünüyor.Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.
Ozge1212 Baklava amin canım benim ya saol kuzum rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin sağlıcakla hepimiz bebişlerimizi alalım kucağımıza🤗
Ozge1212 kardeleng evet gerçekten planladığımız gibi olmuyo neyi çok istersek tam tersi oluyo farkındayız ama yine üsteliyoruz 😊hayırlısı gerçekten sağlıcakla doğsunlarda normal sezaryan fark etmiyo kendi sağlık açımızdan normal Doğum iyi oluyo ama nasıl yazılmışsa öyle olucak🙏🏻
Nuraygltgn Ozge1212 bende 8 sene sonra 2. bebeğime hamileyim.Dr.um 37. haftada çatı muayenesi ve dikiş kalınlığı normal olursa yapabilirsin dedi.
Ozge1212 Nuraygltgn benim doktorum direk olmaz dedi böyle bi bilgi vermedi🙄Başka doktorlara bakıcam 🙏🏻
Deletedmom35 Ozge1212 doktorunu bulduktan sonra yapılıyor bende hemşire bir arkadaşıma sormuştum merak edip oda oluyor tabi neden olmasın demişti
reinamm Ozge1212 bende ssvd adayıyım. Türkiye de sezeryan sonrası vajinal doğum uapan binlerce kadın var:) hangi şehirdesin
Ozge1212 reinamm tabikide yapan çok fazla duyuyoruz ama bana neden öyle dendi anlamadım🤷♀️Bingöl deyim
celileturk Ozge1212 halamın gelini İLO çocuğunu sezeryan yaptı Peşinden 6 sene sonra gebe kaldı üstelik üçüz oldular ve normal Doğum yaptı fakülte de
reinamm Ozge1212 canm facebookta ssvd grubu var. Türkiye nin her yerinden ssvd annelerinin hikayeleri var. Ayrıca hangi şehirde hangi doktor ssvd yaptırıyor onu da bulursun kolayca🤗 inşallah bize de nasip olur