buketpoyraz  12.haftadayız doktorumuz bugün daha belli olmadığını söyledi ama bacak arasında hiçbişry yok daha kız olabilir mi 😂
Cansukapan buketpoyraz aaay masallah ben 11+5 te gittim erkeğe benziyo çıkıntı var dedi açıkçası ben bu şeylerden anlamam ama çıkıntısı yok kız gibi sanki
Hatice_70 buketpoyraz benim bebeğim de bu şekilde bacak arasini net göstermişti ve hayda hayda erkek olduğu belliydi bence kesin kiz😂
buketpoyraz Cansukapan evet benim oğlumda 11 deyken pipisini göstermişti ama bunda 12 haftalığız daha bişey yok bakalım zaten kız bebek istiyordum inşallah sağlıkla gelsinler 😂
Zehra_96 Cinsiyettahminidolunayes Merhaba benim de cinsiyet tahmini yapar mısınız  Biri 12 biri 15 haftalık
Neslidiba Cinsiyettahminidolunayes https://mutluresim.com/image/f8c4ea8c-ec94-4ccd-97f2-0a6bccdbe483.nZih9F banada bak canım
buketpoyraz Bahar1644 amin inşallah cümlemizin 🤲🏻 kız kardeşim olmadı tek kızım hayatım boyunca en çokstedigim şeydi bana arkadaş olur artık .. ilkinde de kız istedim oğlum doğdu bu da erkek olursa ben iptal ben şok😂😂
buketpoyraz Hatice_70 evet ilkide böyle direkt belliydi erkek olduğu , ama doktor anlardı bence hemen dedi ki belli değil suan cok heyecanlıyım 1 ay nasıl beklicem 😂😂