Reyyan1310 Arkadaşlar kaldırmışlar derken uygulama devam ediyor ama kart vermiyorlar artık ben ilk defa gidecem nasipse ücretsiz olduğu söylendi gidip görecem bakalım
Kumral60 Reyyan1310 evet ya benim ki en son randevi 13.40 ama 12.30 da esiminde baska bolume var erken gelirim beklerim senib kacta cnm.
meva_ Kumral60 ben insallah gelmeye Çalışcam ama sanırım randevular doludur alamam gibi olmazsa sizin tecrubenizden faydalanır haftaya giderim 🙂
Kumral60 meva_ bir yarin ara canim ogleden sonra olmadigi icin doktor cabuk doluyor biz burdan haber veririz gelemezsende canim.
meva_ Kumral60 akşam nöbete de kalmıyormuş sanırım kalsa çok iyi olurdu size Erol sağolun bende denicem şansımı iş çıkışı bir aricam hastaneyi
meva_ Peki bişey daha sorucam örneğin bi doktora muayne olduk mecburi sonrasında beğnemzsen TuBA hoca yine bakıyor mu . Yani sen a kişiye muayne olmuşsun bakmam demiyor değil ni
Kumral60 meva_ yok canim istedigne git filan oyle birsey demiyorlar ben doger doktordan ona geçiyorum suanda sorun olmuyor.
meva_ [silindi] canım ben kötü bi tecrübe yaşadım orda o nedenle ama tabi belki siz begenirsiniz hangi doktora gideceksiniz
[silindi] meva_ normalde ben vera tıp merkezine Ayşe hnm gidiyorum rumeli hastanesiyle anlaşmalı oldugu için doguma oraya yonlendiriyor
meva_ Hımmm orda zaten gidilecek iyi doktor nilgün hanımdı sanırım başhekim yardımcısıydı kendisi ama ben eksik buldum birtakım şeyleri beni dogruyönlendirmedi kendisi ama genelde gidenler ona gidiyor tabi
Kumral60 Tugcike arkadas yorumda kart yok ama devam ediyor yazdi canim dedigm formu doldur bir ararlar bilgi verirler. Instagramda burininin sayfasini begen kendi hikayelerine bakarken reklam aeklinde cikio ad soyad yaziosun tel yaziosun ariolar.