iremdemirr Kızlar hangi hastane, ne zaman ve ne kadara doğum yaptınız?? Sezeryan-Normal(epiduralli,epiduralsiz) bunlarıda belirtirseniz sevinirim 🫠
Zumzugukodummuzzingillatirim iremdemirr Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi - Vajinal doğum - epiduralsiz. 2.bebemide orda doğuracağım. 0 tl tuttu 🤣
Mhtpflz iremdemirr doğum paketi almıştım 25 bine medical park pendik genel anestezi sezeryan ama benimki zorunluydu hastane aşırı iyi otel gibiydi yine olsa yine orda doğururum
guneyff 2bebek1huni yeni mi oldun canım sezeryan ve normal doğum fiyatlarını biliyor musun bende zarife hanıma gidiyorum
Mavigozunannesi 2bebek1huni hangi Dr da yaptınız bende gulcin hanıma gidiyorum 35 haftaligim spinal olmak istiyorum
2bebek1huni iremdemirr korkarak gittim ama doktorum da hemşireler de çok ilgiliydi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür
iremdemirr @Nuraaa orası bana çok yakın açıkcası orayı düşünüyorum ne kadara oldun, epidural seçeneği var mıydı normal doğumda bir de ortamı nasıl bahsedebilir misin biraz
Nuraaa iremdemirr normal dogumdu ama dort bucuk sene once 😂 ılk oglumun dogumunu orada yapmıstım Gıyat tabıı o zaman cok cık uygundu 1000 tl cıvarı bı ucrettı Ama suan en son asgerı ucret denıldı bugun randevum var ben de ogrenecegım dogum ucretını Sıgortam yok annelık hkkından yararlanıyorum sıgortalı gıbı fıyat cıkıyor Epıdural var hastahanede doktor yapıyor prensea dogum falan denılen vısey de varmıs Yanı acıkcası cok hakım degılımbu konulara Ben ılk hamılelıgımde kendılıgınden gelen sancı ıle hastahaneye gıttım acılmam 3 ıle basladı oglen 3tu saat bıraz uzun surdu ılk dogumdu dıye Sonda sunı sancı ıle desteklendı 10 cm ulasıldıgı gıbı 10 dakkıkada dogum oldu ☺️ ben acıkcası ıstanbul trafıgınde evıme en yakın olan hastahaneyı sectım endıse duyuyorum uzak olunca
2bebek1huni guneyff ben de zarife hanıma gidiyordum. Normal de 7900 yeni oldum ama zam gelir mi bilmiyorum. Doğum yapali 14 gün oldu
iremdemirr @Nuraaa çok teşekkür ederim bilgilendirme için annelik hakkından yararlandım dedin bu konuda bilgim yok o nasıl oluyor 🙃
Nuraaa iremdemirr eşimin sıgortası yok Benimde aynı şekilde Sıgorta olmadıgı takdırde hamıle kadınlara ozel annelık hakkı tanınıyor Yanı sgk lı bır bırey ne kadar oduyorsa sız de aynı sekılde oduyorsunuz Dogum yaptıktan sonra taburcu oldugunuz an annelık hkkı bıtmıs oluyor Sadece tek eksı yanı ılacları tam ucretlı alıyorum kı zaten hmılelıkdekı cogu vıtamın ılacını sgk karsılamıyor
Smsek Ben bölge hastanesine gidiyorum. Doktorum mustafa özbek. 39+2 haftam. Haftaya cuma ya kadar gelmezse cuma günü rahim yumuşatıcı sürerek başlatacaklar doğumu. İlk doğumum 5 yıl önce yine bölge hastanesinde aynı doktorda yapmıştım. Benim doğum yaptığım gün çok doğum vardı. Doğumhanedeki tüm odalar doluydu. Sancımı koridorlarda çektim. Bi tek olumsuz tarafı buydu.genel anlamda memnundum.
MelteM2cck Zumzugukodummuzzingillatirim benim 2.gebeligim sezaryen olucak mecbur. Araştırma hastanesinde doktor durumu nasıl. Her gittiğiniz de farklı doktor mu oluyo. Muyane odasına eşinizi alıyorlarmı. Doğuma hangi doktor giriyor. Bilgi alabilir miyim
iremdemirr @Smsek peki dayanamıcak noktada epidural öneriyolar mı bir de şuan güncel fiyat ne kadar normal doğum bilgin varmı
Smsek iremdemirr ben dyanamıcak seviyeye geldiğimde epidural almıştım. Kendi isteğimle. Zaten onuda boşuna oldum.epidural olduktan 10 dk sonra açılmam tam olduğu için hemen doğuma aldılar.normal doğum ücreti 16 bin. Epidural istersen 5 bin de epidural. Geçen hafta sormuştum fiyatını.
iremdemirr @Zumzugukodummuzzingillatirim kendimi normal doğuma hazır hissediyorum ama dayanılmıcak şiddete geldiğinde ne yaparım bilmiyorum bunun için özel epidural düşünüyorum ama kararsızım senin nasıl geçti doğumun
Zumzugukodummuzzingillatirim iremdemirr ben devlette doğurdum epidural seçeneği yoktu. Ama bir kadının epidural hikayesini okumuştum hoş değildi öyle diyeyim kimse korkmasın … O güne kadar epidural ile doğuracağım diyordum. 5 6 cm olmadan epidural zaten verilmiyor, ben 5 6 cm den sonra 30 dakika sürdü sadece. Epidural için zaten değmez yani. 30 dakika sonra kucağımda yatıyordu bebe