Beggg Yildizyildiz9490 kısır,patates salatası,brownie ve milföy börek ortaya da kuruyemiş meyve vs pratik ve yormaz bence
zeynep50_ Yildizyildiz9490 hardallı patates salatası yapıp arkadaşınızı sasirtabilirsinz çok lezzetli oluyor
Eda_Esen Yildizyildiz9490 benim de yarın öğlene arkadaşlarım gelecek puding büsküvi yapacam kolay tatlı kupta hazır dondurulmuş börek aldım milföy aldım bide salamlı milföy börek yapacam kolay bide mercimek köftesi
Gamzecanpolat Yildizyildiz9490 mercimek köftesi kısır patates salatası çiğ köfte elmalı kurabiye poğaça börek rus salatası şehriye salatası yaprak sarma benim dönüştürüp yaptığım tarifler
Daisy0000 Yildizyildiz9490 Mercimek köftesi Yalancı profiterol Bide poğaça yada börek 3 çeşit yeter,hamilesiniz kendinizi yormayın
karaguzelirem_ Ben olsam makarna salatası(en kolayıma o geliyor 😂) poğaça , kek, mercimek köftesi falan yapardım
Eslem2112 Yildizyildiz9490 bence hamile halinizle pek yormayın kendinizi kısır kek patates salatası milföy böreği yeterli olur
benibenibihterini Kısır veya patates salatası yanına havuçlu tarçınlı kek veya ıslak kek, elmalı kurabiye , sigara böreği hem kolay hem pratik bunlar buzluğa da atabilirsin