Busra-BD-2318 Merhabalar hanımlar bugün doktora gittim 14+2 günlük hamileyim. Çocuğumun kilosuna 120 gram dedi. Forumlarda falan baktım 50-80 gram arasında olur diyor. Bu durumu yaşayan var mı?
filialunae Busra-BD-2318 bu haftalarda çok takılmamak lazım bence 20-22den sonra daha net ölçümler başlıyor
aslanprenses_ Busra-BD-2318 daha çok erken. Şu amda pek bir önemi yok. 24. Haftadan sonra daha önemli. Yani şeker yüklemesinden sonra.
neslihanazakli benimkide haftasına göre fazlaydı boyuna kilosuna bakınca internettekiyle alakası yok ama sorunmudur bilemiyorum
neslihanazakli aslanprenses_ şeker yüklemesi konusunda kafam karışık yaptırmak gereklimi acaba illaki
aslanprenses_ neslihanazakli bence evet. Yani neden yaptırmıyorsun? Bir anda iki dilim baklava yer misin? O şeker oranı iki baklavaya eşit. Canan Karatay bir şey attı ortaya. Ya da Canan karatayın dediği diğer her şeyi yapıyorsan gerek yok tabi.
neslihanazakli aslanprenses_ insanlar çok ayrıldı bu konuda oyüzden kafam karıştı açıkcası yaptır diyenler yaptırma diyenler