Deletedmom_85 İsimli istemiyorum kızlar isimsiz olarak nereden sipariş verebilirim? İnternet’e bakındım ama pek hoşuma giden yok. Güzel beyaz sade bir tulum yada alt üst takım düşünüyorum.
Babyakca2891 Deletedmom_85 ben zara homedan almıştım sade beyaz küçük yaprak vardı isterseniz bi bakın belki beğenirsiniz
minikmucizeemaak Deletedmom_85 İsimli nakış yapan yerlere sor bence isimsiz de istediğin modeli yaparlar canım
__mom1 İsimsiz nakış nasıl oluyor çiçek böcek nakışı gibi mi? İsimli yapan yerler onları yapabilir aslında
Deletedmom_85 __mom1 sade zarif bir şey işte sadece isim olmayacak gerçi. Hiç sormadım isimsiz olur mu diye ne bileyim genelde isimli satis yapılıyor ya
fztanne_ Deletedmom_85 canım ben Trendyoldan sade aldım çok da güzel geldi inş Rabbim bebeğime de sağlıkla giydirmeyi nasip eder
__mom1 Deletedmom_85 ben rokoko nakış yaptırdım 2 tane yere birisi kafyadesign dolap ve gardrops hesabı var instagram güvenilir gelmiyorsa eğer. Diğeri rokokobebek bu da instagram hesabı ama güvenilir. Bunlar isimsiz el nakışı yapabilir.