Elzem07 dilek_turkan_14 bilemiyorum ilk hamileligim oğlum olacak nasipse 15. Haftada başladım hissetmeye. Suan 31 hic durmuyor
dicledila dilek_turkan_14 hem kiloluyum hem de ilk bebeğim ama erkek bebek olduğundan mıdır nedir 16.haftada hissettim hareketini mısır patlaması gibiydi
Meryem3835 Bebisbg34 dilek_turkan_14 İlk gebeliğim şu 23. Haftadayım Oğluşuma 16 hafta da pıt pıt ufak hissetmeye başlamıştım 20 hafta ve sonralarda biraz daha hissettim 22 hafta da biraz daha büyük belirgin hissettim 23 girdik bügün hafta ilerledikçe daha da hissediyoruz bakalım🥰🩵
melinda- dilek_turkan_14 ben kızımı oğlumdan daha geç hissettim ikinci gebelik olmasına rağmen. Ama kilolu hamile kaldım ondan da olabilir 😞
Tatar59 dilek_turkan_14 bilmemekle alakası yok. Yani bebek kız olunca yada erkek olunca ne değişiyor ki. Aynı bebek yani. Fizyolojik olarak ikisi de aynı haftalarda aynı gelişimi gösteriyor. Annenin vücut yapısına da bağlı böyle şeyler.
dilek_turkan_14 Tatar59 büyüklerimizin dediğini söylüyorum normal olarak burda da bilgi alıyorum yani