fyzvkvk Merhaba arkadaşlar. Şuan 38+4 haftalık hamileyim. Doktora gittim normal doğuma engel bir şey görünmüyor bekleyeceğiz dedi. Benim hiç doğum belirtilerim yok yalancı sancım ağrım falan. Doğum bir anda gerçekleşebilir mi yoksa önce bu yalancı sancıları ağrıları günler öncesinden yaşamam gerekiyor mu? Yani demek istediğim illa bir doğum belirtisi olmak zorunda mı yoksa bir anda sançılanıp doğum başlayabilir mi? Bu konuda bir fikriniz var mı?
Pinklove fyzvkvk Benim hiçbir belirtim yoktu, bi anda sabah kalktım suyum geldi suyum gelmesine rağmen ağrım bile yoktu. Hastaneye gittim ebe alttan uyarı ile rahim ağzını açtı, sonra ağrılarım başladı. Sonra bir anda doğum gerçekleşti 5, 6 saat içersinde
fyzvkvk Çok teşekkür ederimmmm biraz içim rahatladı belirtim falan olmadığı için sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyordu 🤭
Ozzo 38+5 im benim bi haftadır çok ağrım var sırt ağrısı sürekli tuvalet ve rahimde baskı ağrı . Ama bizde bekliyoruz . Devlete gidiyorum hersey çok güzel haftaya bidaha gel dedi . Ne zaman nasıl gelcek çok merak ediyorum 😣